Danielle Jervelycke

Leg. Fysioterapeut, dipl. Postural Terapeut och yogalärare

Hallå där!

Jag som driver Stilla heter Danielle Jervelycke och är legitimerad fysioterapeut, diplomerad postural terapeut och yogalärare.

Mitt intresse för kroppen väcktes tidigt och ledde till vad som nu blivit över 1,5 decennium av utforskande och studerande.

Om Stilla

Rörelse är något som får mig att känna mig fri och levande. När jag kom i kontakt med yoga kom den upplevelsen som i koncentrerad form. Det gav mig en glimt av hur mycket potential min kropp besitter, som en kanal att komma åt många olika delar av mig själv och min upplevelse av mitt liv. Det blev en självklarhet att kropp och själ är i intim förbindelse. Mångåriga studier med en av mina högst värderade lärare Anja Bergh ledde så småningom till att jag utbildade mig till yogalärare.

Sedan dess har jag vidareutvecklat mina kunskaper inom området genom att utbilda mig i och arbeta med bl.a fysioterapi och basal kroppskännedom, med inriktning på psykisk hälsa.

Senaste pusselbiten föll på plats då jag kom i kontakt med Postural terapi genom Rasmus Svärd. I min djupgående utbildning till Postural Terapeut med Rasmus fick jag ta del av en konkret karta till en kropp i balans, ett unikt sätt att förklara kroppen som ett sammanhang, en helhet.

När kroppen hittar in i balans händer något med oss. Balans är en ansträngningslös kraft som kan stilla tankar, stress och smärta och ger möjlighet till ett mer avspänt sätt att leva.